استفاده از داده های خارجی یا داخلی برای داده کاوی

استفاده از داده های خارجی یا داخلی برای داده کاوی


  • 999 بازدید

آکادمی داده در این سالیان فعالیت خود همواره سعی داشته است در خدمت دانشجویان و محققین عزیز داده کاوی، متن کاوی و علوم مرتبط باشد نشان به آن نشان که در وب سایت آکادمی داده  بیش از یک هزار مقاله ارزشمند و قابل اعتنا منتشر شده است تا مورد استفاده شما مخاطبین گرامی باشد. 

عرصه داده کاوی یکی از عرصه های مورد توجه بین محققین و دانشجویان است. بسیاری از دانشجویان به دنبال رسیدن به تولید علم در دوره های تحصیلات تکمیلی هستند.
داده کاوی و تحقیقاتی که در حوزه داده کاوی و زیرشاخه های آن انجام می شود بسیار به مجموعه داده بستگی دارد. مجموعه داده ای که استفاده می شود در فرآیند تولید علم بسیار مهم است.
سؤالی که در بسیاری از موارد به ذهن دانشجویان علاقه مند به کار علمی در زمینه داده کاوی خطور می کند این است که مجموعه داده بین المللی و معتبر مورد استفاده قرار گیرد یا از مجموعه داده های بومی بهره گرفته شود.
هر یک از این موضوعات نکات مثبت و منفی خود را دارد. به طور مثال اگر از داده های بین المللی و معتبر بهره گرفته شود، در صورت رسیدن به هدف خروجی کار از نظر مجلات بین المللی دارای اعتبار کافی است. به طور مثال مجموعه داده پویا در حوزه داده کاوی سلامت دارای اعتبار است و کارهای متعددی روی این مجموعه داده انجام شده است و با توجه به دقت 98 درصدی که به دست آمده است انجام کار علمی جدید روی این مجموعه داده بسیار دشوار و البته دارای اعتبار بیشتری است. ولی دانش تولیدی از این مجموعه داده شاید برای بیماران کشور دارای ارزش افزوده نباشد.
اگر مجموعه داده تحقیق داده کاوی بومی بوده و از مؤسسات، بیمارستان ها و مراکز مختلف جمع آوری شده باشد خروجی آن برای کشور دارای ارزش افزوده بیشتری است ولی در کنار آن تحقیق انجام شده برای چاپ در مطلب معتبر خارجی کار دشوارتری دارد.
البته به دست آوردن مجموعه داده بومی و واقعی از مراکز مختلف کشور خود هفت خوان رستم است و دانشجویانی که اقدام به تهیه این دیتاست ها می کنند و در این اقدام موفق می شوند 80 درصد راه را طی کرده اند. ( در تجربه شخصی اینجانب گرفتن مجموعه داده بیماری از بیمارستان نمازی شیراز در حدود 4 ماه طول کشید. )
به طور خلاصه توصیه می گردد اگر امکان دریافت مجموعه داده ها از شرکت ها و مراکز کشور وجود دارد روی مجموعه داده های بومی و واقعی انجام گردد زیرا دانش تولید شده از این داده های خام می تواند فایده بسیاری داشته باشد.

 

به شما اکیدا توصیه می گردد برای مشاهده مجموعه بی نظیر مجموعه مقالات فارسی در حوزه های مختلف به وب سایت دیتاهارت سر بزنید. 

اگر در حال پژوهش در حوزه داده کاوی هستید، سوالات و اشکالات خود را از طریق تلگرام با آکادمی داده در میان بگذارید. با عضو شدن در کانال تلگرام  آکادمی داده از مقالات جدید و دیتاست های منتشر شده مطلع شوید. 

اگر در زمینه داده کاوی در حال تحقیق یا پیاده سازی پروژه یا پایان نامه هستید برای گرفتن مشاوره یا دادن سفارش انجام با ما تماس بگیرید.  آکادمی داده در تلگرام (https://t.me/dataacademyحضور دارد برای ارتباط از طریق ایمیل آدرس جیمیل: dataacademyir@gmail.com می باشد.