استفاده از داده کاوی در طراحی روش آموزش اثربخش متناسب با سبک یادگیری کارکنان

استفاده از داده کاوی در طراحی روش آموزش اثربخش متناسب با سبک یادگیری کارکنان


  • 995 بازدید

در این سلسله مقالات به مفاهیم و کاربرد های داده‌کاوی، متن کاوی و علوم مرتبط با علم داده پرداخته می‌شود. با توجه به حجم عظیم مقالات تولید شده در زبان فارسی در حوزه داده کاوی و علم داده، آکادمی داده تصمیم گرفت مقالات فارسی منتشر شده در این حوزه را خلاصه برداری کرده و در اختیار علاقه مندان قرار دهد. این مقالات ابتدا با معرفی موضوع و کارهای انجام شده آغاز می شود و سپس مجموعه داده یا دیتاست تحقیق ارائه می شود و سپس پیاده سازی انجام شده در رپیدماینر، وکا یا پایتون ارائه شده و نتایج تحلیل می شود.

در این رشته نوشته ها ابتدا خلاصه ای از مقاله ارائه شده و سپس نتیجه گیری مقاله عینا آورده می گردد و سپس فایل پی دی اف آن نیز برای دانلود در اختیار محققین و پژوهشگران عزیز قرار می گیرد. 

 

با به کارگیری تکنیک های داده کاوی بر روی داده های آموزشی می توان دوره هایی را که هر فرد در آن موفق تر بوده است یافت و با استفاده از تحلیل خصوصیات آن دوره ها و مدرس و تجهیزات مورد استفاده و روش و تکنیک مورد استفاده در دوره ها، به سبک یادگیری یادگیران پی برد. در این صورت در برنامه ریزی هایی که برای اجرای برنامه های آموزشی انجام می شود دقت بیشتری صورت می گیرد. برای هر دوره، مناسب ترین شرکت کنندگان، مناسب ترین روش و تکنیک آموزش و مناسب ترین تجهیزات انتخاب می شود. در این صورت اثربخشی دوره ها و یادگیران افزایش خواهد یافت.
یک پیشنهاد جالب توجه این است که حتی روش تدریس مدرس نیز به سیستم های آموزش اضافه شود در این صورت می توان ارتباط بین روش تدریس مدرس و سبک یادگیری یادگیرنده را نیز به دست آورد. 
نویسنده این مقاله معتقد است در صورتی که سازمان های بزرگ و پیشرو داده های کاملی از سیستم های آموزشی خود جمع آوری کنند می توانند با استفاده از الگوریتم های داده کاوی و به کارگیری آنها بر روی داده ها و تحلیل و آنالیز نتایج به دست آمده، اطلاعات جالب و مفیدی را از داده ها استخراج کنند و از دانش به دست آمده برای توانمندسازی کارکنان بهره گیرند چرا که تعالی سرمایه انسانی سازمان ها بیشتر از هر عامل دیگری بر روی رشد، بقا و موفقیت آنها موثر است.

 

این مقاله از طریق لینک قابل دسترسی است و محققین علاقه مند می توانند آن را به صورت رایگان دریافت نمایند. 

اگر به دنبال مجموعه مقالات فارسی در موضوعات مختلف هستید به لینک مراجعه بفرمایید. در این لینک مجموعه مقالات فارسی در حوزه های مختلف داده کاوی و متن کاوی ارائه شده است.

کپی برداری بدون ذکر منبع، بر اساس قانون جرائم اینترنتی و مادۀ 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای غیر قانونی بوده و مجازات جزای نقدی و حبس دارد و شرعا نیز حرام است! 
اگر در زمینه متن کاوی در حال تحقیق یا پیاده سازی پروژه تجاری یا پایان نامه هستید برای گرفتن مشاوره یا دادن سفارش انجام با ما تماس بگیرید.  آکادمی داده در تلگرام، واتزآپ و تمامی پیام رسان های ایرانی(سروش، آی گپ، بله و ویسپی) با شماره 09120637751 حضور دارد برای ارتباط از طریق ایمیل آدرس جیمیل: dataacademyir@gmail.com می باشد. 


افتخار آکادمی داده، همسفر بودن با شما در راه یادگیری علم داده است.