در این سلسله مقالات به مفاهیم و کاربرد های دادهکاوی، متن کاوی و علوم مرتبط با علم داده پرداخته میشود. با توجه به حجم عظیم مقالات تولید شده در زبان فارسی در حوزه داده کاوی و علم داده، آکادمی داده تصمیم گرفت مقالات فارسی منتشر شده در این حوزه را خلاصه برداری کرده و در اختیار علاقه مندان قرار دهد. این مقالات ابتدا با معرفی موضوع و کارهای انجام شده آغاز می شود و سپس مجموعه داده یا دیتاست تحقیق ارائه می شود و سپس پیاده سازی انجام شده در رپیدماینر، وکا یا پایتون ارائه شده و نتایج تحلیل می شود.
در این رشته نوشته ها ابتدا خلاصه ای از مقاله ارائه شده و سپس نتیجه گیری مقاله عینا آورده می گردد و سپس فایل پی دی اف آن نیز برای دانلود در اختیار محققین و پژوهشگران عزیز قرار می گیرد.
مشاهده میشود که کاوش اطلاعات در دنیای امروز، بدون ابزارهای هوشمند و کارآمدی از قبیل داده کاوی و... عملا نمیتواند تهدیدها و فرصتها را برای استراتژیست بخوبی نمایان ساخته و او را به تدوین استراتژی پی کارآمد رهنمون سازد. همانطور که پیشرفت روزافزون علم و دانش و همینطور تجربیات مدیران، آنها را به سمت استفاده از ابزارهای تحلیل اطلاعات (و حتی ابزارهایی برای تصمیم گیری) سوق داده است، لازم است تلاشهایی در جهت فیلتر کردن اطلاعات، دسته بندی، خلاصه سازی، کلی نگری و کشف الگوها و قوانین مستر در اطلاعات اولیه نیز برای درک بهتر محیط انجام گردد.
آنچه در این مقاله ارائه شد، پیش درآمدی بود بر آنچه که میتواند بعنوان یک واسطه بین مراحل "جمع آوری اطلاعات" و "پردازش اطلاعات" در تدوین استراتژی مطرح باشد.
پیشنهاد میشود در تحقیقات آینده بجای یک تکنیک داده کاوی، از ترکیب دو یا چند تکنیک برای نیل به نتایج بهتر استفاده گردد. با توجه به سرعت عملکرد پائین الگوریتم ژنتیک، استفاده از روشهای نوینی مانند الگوریتم کولونی مورچگان " و ... توصیه میگردد. همچنین، استفاده از مجموعه داده های واقعی تر و حجیم تر میتواند برای ارزیابی بهتر مدل پیشنهادی مفید باشد.
این مقاله از طریق لینک قابل دسترسی است و محققین علاقه مند می توانند آن را به صورت رایگان دریافت نمایند.
کپی برداری بدون ذکر منبع، بر اساس قانون جرائم اینترنتی و مادۀ 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای غیر قانونی بوده و مجازات جزای نقدی و حبس دارد و شرعا نیز حرام است!
اگر در زمینه داده کاوی در حال تحقیق یا پیاده سازی پروژه تجاری یا پایان نامه هستید برای گرفتن مشاوره یا دادن سفارش انجام با ما تماس بگیرید. آکادمی داده در تلگرام، واتزآپ و تمامی پیام رسان های ایرانی(سروش، آی گپ، بله و ویسپی) با شماره 09120637751 حضور دارد برای ارتباط از طریق ایمیل آدرس جیمیل: dataacademyir@gmail.com می باشد.
افتخار آکادمی داده، همسفر بودن با شما در راه یادگیری علم داده است.