در این سلسله مقالات به مفاهیم و کاربرد های دادهکاوی، متن کاوی و علوم مرتبط با علم داده پرداخته میشود. با توجه به حجم عظیم مقالات تولید شده در زبان فارسی در حوزه داده کاوی و علم داده، آکادمی داده تصمیم گرفت مقالات فارسی منتشر شده در این حوزه را خلاصه برداری کرده و در اختیار علاقه مندان قرار دهد. این مقالات ابتدا با معرفی موضوع و کارهای انجام شده آغاز می شود و سپس مجموعه داده یا دیتاست تحقیق ارائه می شود و سپس پیاده سازی انجام شده در رپیدماینر، وکا یا پایتون ارائه شده و نتایج تحلیل می شود.
در این رشته نوشته ها ابتدا خلاصه ای از مقاله ارائه شده و سپس نتیجه گیری مقاله عینا آورده می گردد و سپس فایل پی دی اف آن نیز برای دانلود در اختیار محققین و پژوهشگران عزیز قرار می گیرد.
فناوری داده کاوی از قابلیت های پیش بینی و طبقه بندی فراوانی برخوردار است. بنابراین می تواند فرآیند تصمیم گیری در مسائل مالی را تسهیل کند. کاربرد روش های داده کاوی با توجه به مطالعات مرتبط و ماهیت آنها می تواند طیف گسترده ای را در برگیرد. همچنین ، روش های داده کاوی به کار رفته در تحقیقات مختلف نیز شامل شبکه های عصبی مصنوعی ، الگوریتم ژنتیک ، درخت تصمیم گیری ، ماشین بردار پشتیبان ، نزدیکترین همسایگی هستند. براساس بررسی های صورت گرفته ، روش شبکه های عصبی مصنوعی تاکنون یکی از محبوب ترین روش های داده کاوی بوده است. اگر چه تعداد زیادی از تحقیقات در ارتباط با کاربرد روش های داده کاوی در امور مالی بوده اند. لیکن حوزه های مستعد دیگری به منظور گسترش دامنه تحقیقات وجود دارند. معرفی مدل های ترکیبی ، بهبود مدل های کنونی ، استخراج قواعدی جامع از شبکه های عصبی مصنوعی و بهسازی با ابزارهای داده کاوی می توانند گستره ای نوین و متفاوت از تحقیقات داده کاوی باشند.
این مقاله از طریق لینک قابل دسترسی است و محققین علاقه مند می توانند آن را به صورت رایگان دریافت نمایند.
اگر به دنبال مجموعه مقالات فارسی در موضوعات مختلف هستید به لینک مراجعه بفرمایید. در این لینک مجموعه مقالات فارسی در حوزه های مختلف داده کاوی و متن کاوی ارائه شده است.
کپی برداری بدون ذکر منبع، بر اساس قانون جرائم اینترنتی و مادۀ 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای غیر قانونی بوده و مجازات جزای نقدی و حبس دارد و شرعا نیز حرام است!
اگر در زمینه متن کاوی در حال تحقیق یا پیاده سازی پروژه تجاری یا پایان نامه هستید برای گرفتن مشاوره یا دادن سفارش انجام با ما تماس بگیرید. آکادمی داده در تلگرام، واتزآپ و تمامی پیام رسان های ایرانی(سروش، آی گپ، بله و ویسپی) با شماره 09120637751 حضور دارد برای ارتباط از طریق ایمیل آدرس جیمیل: dataacademyir@gmail.com می باشد.
افتخار آکادمی داده، همسفر بودن با شما در راه یادگیری علم داده است.